Over ons

Wie zijn wij?

Melktechniek Oost is dealer van DeLaval, Royal De Boer stalinrichting en Nedap automatisering voor de regio Twente en omstreken. Ons werkgebied ligt ten oosten van de lijn Hardenberg, Rijssen, Neede. Met een team van circa 19 medewerkers leveren wij melkstallen, melkrobots, voerrobots, stalinrichting en automatisering voor in de stal.

Onderhoud, service en advies voor te leveren of geleverde installaties is een belangrijk speerpunt van Melktechniek Oost. Alleen met juist onderhoud en advies kan een investering in melktechniek en automatisering van maximale waarde zijn voor u als melkveehouder.
Onze betrokken en veelal ervaren medewerkers werken dagelijks met melkveehouders samen om storingen te minimaliseren en diergezondheid te waarborgen.

Onze innovaties en producten leveren een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen  (MVO) van onze melkveehouders.  Platenkoelers en frequentiesturing om energie te besparen. Precisielandbouw door sensoren om efficiëntie in de productie en werkgemak te bereiken. Door meer met minder te faciliteren, leveren we een zinvolle bijdrage aan het dagelijks werk van de veehouder en een duurzamere wereld.